This service is not available, please contact for more information.

月夜見-Tsukuyomi-

  • 8,800 Japanese yen
  • Tokyo

Service Description

Tsukuyomi 🌕 Learning from history! Enjoy stillness and movement! 📍Hamarikyu Gardens ~ Harmony of buildings and nature 🌳🏢 📍teamLab Planets TOKYO (Shintoyosu) ~ Feel the arts with every part of your body. 🌟 🌸Tour Dates please inquiry 🌸Meeting spot North Exit of Hamamatsucho Station on the Yamanote Line, the Keihin-Tohoku Line and Tokyo Monorail at 13:00 🌸Participation fee Mahina guidance ¥8,000 tax-included 🌸Extra charges ・Admission fee to Hamarikyu Gardens…¥300 ・Admission fee to teamLab Planets TOKYO (Museum)…¥3,200 (the above two expenses will be paid by the customer.) 🌸Itinerary 13:00 Start of the tour ↓ 🚶🏽‍♀️15-minute walk (1500m / ¥0) ↓ 13:15 Strolling along Hamarikyu Gardens📍 (90 min) ・Let's feel the richness in the beautifully landscaped Japanese garden. 🌳🌳✨ Website:https://www.tokyo-park.or.jp/park/format/index028.html ↓ 14:45 Departing from Hamarikyu Gardens ↓ 🚖 Take a taxi (about 15 min/3.8km/approx.¥2000) ↓ 15:00 Visiting teamLab Planets TOKYO📍(120 min) ・Let's feel the excitement with every part of your body through art works. 🎨✨ Website:https://planets.teamlab.art/tokyo/ ↓ 17:00 Departing from teamLab Planets TOKYO ↓ 🚶🏽‍♀️10-minute walk (800m /¥0) ↓ 17:10 Taking a break at a cafe near Toyosu Station (50 min) ・Share your feelings and thoughts on today. 🗣️ ↓ 18:00 The end of the tour ・Thank you for participating in our tour! 温故知新!静と動を味わう! ビルと自然の融合🌳🏢浜離宮(浜松町) 体全体でアートを感じる🌟チームラボ(新豊洲) 🌸開催日時 🇯🇵開催日時 お問い合わせください。 ✨13時〜18時(約5時間を予定) 🌸集合場所 13:00ごろ JR山手線・京浜東北線、東京モノレール「浜松町駅」北口出口集合  🌸参加費用  🌙 マヒナガイダンス 8,800円(税込) 🌳 浜離宮恩賜庭園入園料 300円 🌟 teamLab入園料 3,200円 (各入園料は個人でのお支払いとさせていただきます🙏)  13:00ごろ/浜松町駅 北口出口集合 🚶‍♀️徒歩移動 約15分/1200m(¥0–) ↓ 13:15🌳浜離宮恩賜庭園🌳到着(滞在時間約1.5時間) https://www.tokyo-park.or.jp/park/format/index028.html 一歩足を踏み入れると、驚きで心が喜ぶ日本庭園👀❗️ 美しく手入れされた庭園で豊さを感じてみよう🙏✨ ↓ 14:45 浜離宮出発 ↓ 🚕タクシー移動 約15分/3.8km(¥2,000−) ↓ 15:00🌟teamLab Planets TOKYO🌟到着(滞在時間約2時間) https://planets.teamlab.art/tokyo/jp/ 体全体で作品を感じてみよう🤘✨ 思いっきりはしゃいで、思いっきり癒される🍀 ↓ 17:00🌟teamLab Planets TOKYO🌟出発 🚶‍♀️徒歩移動 約10分/800m(¥0–) ↓ 17:10 豊洲駅付近のカフェ(滞在時間50分) ホッと一息☕️✨ 本日の感想などを共有する時間とさせていただきます😉 ↓ 18:00 お疲れ様でした〜🙌✨ ✨🙏mahina tourのご参加ありがとうございました〜🙏✨


Upcoming Sessions


Contact Details

1-81-3-6328-9382

mnassoc.int@gmail.com